Utólagos árkedvezmény visszatérítési program


Tisztelt Ügyfelünk!

 

Örömünkre szolgál értesíteni Önt, hogy bevezettük az utólagos árkedvezmény visszatérítési programunkat, amely egy egyszerűsített pontrendszer használatán alapul.

A termékeink megvásárlása után minden megvásárolt árucikk után, adott fix hűségpontot írunk jóvá, amely összegszerűen levásárolható a következő megrendelésénél. Az egyszerűség kedvéért: 1 hűségpont 1 Ft-ot ér.

A termékek után járó hűségpont változó, melynek mértéke elérheti akár a vételár 10 %-át is. Az árucikkek adatlapján jelölve van a hozzájuk tartozó hűségpont érték.

Az összegyűlt hűségpontokat min. bruttó 2000 Ft értékű rendelés esetén lehet felhasználni. Az esetlegesen felmerülő szállítási és fizetés-kezeléssel kapcsolatos költségek kiváltására nem alkalmazható. A hűségpontok felhasználási ideje a jóváírástól számított 90 nap, ezt követően automatikusan törődik az egyenlegről.

A hűségpontok gyűjtési lehetősége, kizárólag web áruházas ( www.vtac.hu ) megrendelések esetén értelmezendőek. Egyedi árkedvezmény, projektár, mennyiségi kedvezmény igénybevétele esetén a hűségpont szerzésének lehetősége nem lehetséges.

Használja ki még ma az utólagos árkedvezmény visszatérítési programunk nyújtotta előnyöket és jusson további árelőnnyel még kedvezőbben V-TAC termékeinkhez még ma!

 


V-TAC Magyarország logo


Versenyképes árak jelentős kedvezményekkel
Versenyképes árak jelentős kedvezményekkel
Marketing anyagok – katalógus, táblák
Marketing anyagok – katalógus, táblák
Garancia 2-5 év, a vásárlástól számítva.
Garancia 2-5 év, a vásárlástól számítva.
olcsobbat.hu argep.hu