Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás
Szűrés
Gyártó

Hírek

2018.07.26
Nyereményjáték!!! _ Szörföljön kedvére nyereményeinkkért!_

Látogasson webáruházunkba és szörföljön értékes nyereményeinkért!

www.vtac.hu

Tekintse meg árukínálatunkat, böngésszen kedvére V-TAC LED termékeink között! Ha a „szerencsés” termékünkre bukkan, akkor rendszerünk egy kuponkódot kínál fel. A szerencsés kuponkódot a leggyorsabban felhasználó nyertesünk érvényesítheti. A felkínált kuponkódot a felugró nyereményablakban találhatja. Érvényesíteni a következőképpen lehet:

  1. lépés: írja fel a felkínált kuponkódot (csak egyszer kínálja fel rendszerünk)
  2. lépés: kattintson a felugró képre
  3. lépés: a kattintás után betöltött terméket tegye kosárba és rendelje meg. Rendelése során érvényesítse a kapott kuponkódot

Abban az esetben, ha azt jelzi rendszerünk, hogy az adott kuponkódot már felhasználták, vagy nem érvényes, az azt jelenti, hogy Ön nem volt elég gyors és más már felhasználta! Ebben az esetben se csüggedjen, mert újabb kódot találhat másik „szerencsés” termékünk böngészésekor, melyet rendszerünk véletlenszerűen generál.

Nyereményjátékunk 2018. július 26-tól indul, mely visszavonásig tart. A „megnyert” termékkupon más termékre, illetve pénzösszegre nem váltható be. Az adott nyeremény harmadik személyre, vagy cégre nem átruházható. Amennyiben nyereményének összege (rendelése) nem éri el az ingyenes értékhatárt, az aktuális szállítási költséget a megrendelőnek kell vállalnia. Az aktuális szállítási költségekről weboldalunkon tájékozódhat.

Nyereményjátékunk során esetlegesen előforduló informatikai rendszerhibákért Cégünk nem vállal felelősséget.

Nyereményjátékunkban minden 18. életévét betöltött magánszemély, vagy magyarországi székhellyel rendelkező, működő cég, vállalkozás vehet részt!

 

www.vtac.hu