Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás
Szűrés
Gyártó

Hírek

2018.01.05
Samsung - V-TAC PRO újdonság

Ezúton kívánunk Boldog és Sikerekben Gazdag Újesztendőt a 2018-as évre!


Ahogyan előre jeleztük, a 2018-as év is sok újdonságot tartogat a LED világában, így a V-TAC termékcsaládon belül is. Az idei év erős nyitásaként örömmel jelentjük be új termékcsaládunk megjelenését, V-TAC PRO néven. Az új termékeink, mint nevük is jelzi, még professzionálisabb kivitelt jelent, még kiemeltebb minőséget.

V-TAC PRO SAMSUNG

Anyacégünk exkluzív megállapodása által, a V-TAC PRO termékeket kizárólag Samsung LED chippel készítik. Ez utóbbi gyártót úgy gondoljuk, hogy nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen a LED technológia egyik – és talán – legnagyobb fejlesztőjéről beszélünk.


A közös márkafúzió eredménye képpen az új V-TAC PRO termékek, magas minőségük mellet,  kiemelkedő, 5 év garanciával kerülnek forgalomba.


V_TAC PRO5év garancia


Ahogyan azt már a korábbiakban is tapasztalhattuk, a V-TAC LED fényforrásoknál, a magas minőség, kellemes árszegmensben ötvöződik, melyet a méltán elismert Samsung márka csak tovább fokozza, még vonzóbbá téve a széles vásárlói körnek kínált, LED termékeket a hazai vásárlóknak is.

Anyacégünk kínálatában már most elérhető jó pár V-TAC PRO – Samsung termék, melyet oldalunkon megtekinthet.  A kínálat várhatóan hetente bővülni fog!

 

 

 

www.vtac.hu

Data System Control Kft.

V-TAC Magyarországi Disztribútor

www.vtac.hu